In de spotlight

In de spotlight

Bent u op zoek naar een unieke, sfeervolle toevoeging aan uw interieur? Kom dan lekker winkelen bij Bohemian Living, waar we vandaag een echte eyecatcher in de spotlight zetten: de Light & Living kandelaar MATUKI 2L. Met zijn afmetingen van 29x15x46,5 cm en zijn prachtige antiek bronzen en bordeauxrode afwerking is deze kandelaar een absolute topper waar wij helemaal weg van zijn. Maar wat vinden jullie ervan?

De MATUKI 2L kandelaar straalt een warme, uitnodigende sfeer uit en is perfect om elke ruimte in huis te verfraaien. Of u hem nu op uw eettafel plaatst als indrukwekkend middelpunt tijdens een feestelijk diner, of op uw dressoir als elegante decoratie, deze kandelaar voegt een vleugje luxe en charme toe aan uw interieur. De combinatie van antiek brons en bordeauxrood creëert een uniek contrast dat direct de aandacht trekt en uw ruimte een stijlvolle uitstraling geeft.

Kandelaar MATUKI 2L 29x15x46,5 cm antiek brons-bordeaux - bohemian-living.nl Kandelaar MATUKI 2L 29x15x46,5 cm antiek brons-bordeaux - bohemian-living.nl

Maar dat is nog niet alles! Wat dacht u van het Light & Living windlicht SINULA? Met een diameter van 33 cm en een hoogte van 51 cm is dit windlicht een ware blikvanger. De antiek gouden afwerking geeft een vleugje glamour aan elke kamer en past perfect bij diverse interieurstijlen. Of u nu een klassiek, modern of bohemien interieur heeft, de SINULA serie van Light & Living is een absolute hardloper die elke ruimte transformeert tot een oase van warmte en gezelligheid.

Windlicht SINULA Ø33x51 cm antiek goud - bohemian-living.nl Windlicht SINULA Ø33x51 cm antiek goud - bohemian-living.nl

Bij Bohemian Living streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige, stijlvolle producten die een unieke touch aan hun interieur geven. Of u nu op zoek bent naar een opvallende kandelaar, een sfeervol windlicht of andere prachtige decoratieve items, bij ons vindt u het allemaal. Onze collectie wordt zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat u alleen de beste producten krijgt die uw huis omtoveren tot een ware thuisoase.

Dus waar wacht u nog op? Kom langs bij Bohemian Living en laat u inspireren door onze prachtige collectie. Of het nu gaat om de MATUKI 2L kandelaar, het SINULA windlicht of een van onze andere schitterende producten, wij helpen u graag bij het creëren van een interieur waar u elke dag van geniet. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze winkel en samen met u de perfecte items te vinden die uw huis doen stralen.

Natuurlijk, laten we verder gaan met het verkennen van de unieke sfeer die Bohemian Living biedt aan haar klanten.

Bij Bohemian Living geloven we dat uw huis een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid en stijl. Daarom streven we ernaar om een breed scala aan producten aan te bieden, zodat u altijd iets vindt dat perfect bij u past. Of u nu op zoek bent naar subtiele accenten om uw ruimte te verfraaien of naar statement stukken die de aandacht trekken, bij ons vindt u het allemaal. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en u te inspireren met creatieve ideeën voor uw interieur.

Bovendien streven we bij Bohemian Living naar duurzaamheid en kwaliteit. We selecteren onze producten zorgvuldig, niet alleen op basis van hun esthetiek, maar ook op basis van hun vakmanschap en materialen. We geloven in het aanbieden van producten die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan en een waardevolle toevoeging zijn aan uw huis.

Dus of u nu op zoek bent naar een prachtige kandelaar zoals de MATUKI 2L of een betoverend windlicht zoals de SINULA, u kunt erop vertrouwen dat u bij Bohemian Living de perfecte aanvulling op uw interieur zult vinden. Kom langs en ontdek zelf de magie van onze winkel, waar elk item een verhaal vertelt en waar u altijd iets bijzonders zult vinden. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het creëren van een huis waar u zich echt thuis voelt.

Tot ziens bij Bohemian Living!

 

ENGLISH VERSION:

In the spotlight

Are you looking for a unique, attractive addition to your interior? Then come and shop at Bohemian Living, where today we are putting a real eye-catcher in the spotlight: the Light & Living candlestick MATUKI 2L. With its dimensions of 29x15x46.5 cm and its beautiful antique bronze and burgundy finish, this candlestick is an absolute winner that we absolutely love. But what do you think?

The MATUKI 2L candle holder exudes a warm, inviting atmosphere and is perfect to enhance any room in the home. Whether you place it on your dining table as an impressive centerpiece during a festive dinner, or on your sideboard as an elegant decoration, this candlestick will add a touch of luxury and charm to your interior. The combination of antique bronze and burgundy red creates a unique contrast that immediately attracts attention and gives your space a stylish look.

Kandelaar MATUKI 2L 29x15x46,5 cm antiek brons-bordeaux - bohemian-living.nl Kandelaar MATUKI 2L 29x15x46,5 cm antiek brons-bordeaux - bohemian-living.nl

But that’s not all! How about the Light & Living lantern SINULA? With a diameter of 33 cm and a height of 51 cm, this lantern is a real eye-catcher. The antique gold finish adds a touch of glamor to any room and fits perfectly with various interior styles. Whether you have a classic, modern or bohemian interior, the SINULA series from Light & Living is an absolute winner that transforms any space into an oasis of warmth and coziness.

Windlicht SINULA Ø33x51 cm antiek goud - bohemian-living.nl Windlicht SINULA Ø33x51 cm antiek goud - bohemian-living.nl

At Bohemian Living we strive to provide our customers with high-quality, stylish products that add a unique touch to their interior. Whether you are looking for a striking candlestick, an attractive lantern or other beautiful decorative items, you will find it all with us. Our collection is carefully curated to ensure that you receive only the best products that transform your home into a true home oasis.

So what are you waiting for? Come visit Bohemian Living and be inspired by our beautiful collection. Whether it concerns the MATUKI 2L candle holder, the SINULA lantern or one of our other beautiful products, we are happy to help you create an interior that you enjoy every day. We look forward to welcoming you to our store and working with you to find the perfect items that will make your home shine.

Of course, let’s continue exploring the unique atmosphere that Bohemian Living offers to its customers.

At Bohemian Living we believe that your home should be a reflection of your personality and style. That’s why we strive to offer a wide range of products so you can always find something that suits you perfectly. Whether you are looking for subtle accents to enhance your space or statement pieces that draw attention, you will find it all with us. Our expert employees are ready to help you make the right choices and inspire you with creative ideas for your interior.

Moreover, at Bohemian Living we strive for sustainability and quality. We carefully select our products not only based on their aesthetics, but also on their craftsmanship and materials. We believe in offering products that are not only beautiful, but also long-lasting and a valuable addition to your home.

So whether you are looking for a beautiful candle holder like the MATUKI 2L or an enchanting lantern like the SINULA, you can trust that you will find the perfect addition to your interior at Bohemian Living. Come by and discover for yourself the magic of our store, where every item tells a story and where you will always find something special. We look forward to welcoming you and helping you create a home where you truly feel at home.

See you at Bohemian Living!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp met ons
Welkom bij Bohemian Living,

Bij vragen helpen we je graag verder. Stuur ons hieronder een bericht via Whatsapp.

Vriendelijke groet,
Bohemian Living