Onze nieuwe artikelen

Onze nieuwe artikelen

Bij Bohemian Living laten we de creativiteit altijd stromen, en onze nieuwste collectie is daar het levendige bewijs van. Onze virtuele schappen zijn gevuld met prachtige vondsten die jouw huis transformeren tot een oase van stijl en comfort. We hebben niet stilgezeten, integendeel, we hebben met passie en toewijding gewerkt aan het samenstellen van een assortiment dat je zintuigen prikkelt en je huis naar ongekende hoogten tilt.

Onze nieuwe artikelen zijn als ademtochten van frisse lucht, doordrenkt met de essentie van modern design en warme ambiance. Elk stuk is met zorg geselecteerd, met oog voor detail en een streven naar unieke schoonheid. We bieden niet zomaar producten, maar ware kunstwerken die het karakter van jouw huis weerspiegelen.

In de schijnwerpers staan de moderne vazen PHYLIA en de betoverende kandelaar RANICA. Deze items zijn niet alleen functioneel, maar ook statements op zich. De PHYLIA vazen voegen een eigentijdse flair toe aan elke ruimte, met strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp dat de perfecte aanvulling vormt op zowel moderne als meer eclectische interieurs. Laat bloemen tot leven komen in deze prachtige vazen en geef je kamer een frisse uitstraling.

Vaas PHYLIA deco Ø47,5x30 cm goud - bohemian-living.nl Vaas PHYLIA deco Ø47,5x30 cm crème - bohemian-living.nl Vaas PHYLIA deco Ø47,5x30 cm mat zwart - bohemian-living.nl

En dan hebben we de kandelaar RANICA, een ware blikvanger die een zacht en sfeervol licht verspreidt. Het elegante design van RANICA voegt een vleugje verfijning toe aan elke setting. Plaats hem op de eettafel voor een romantisch diner, op de salontafel voor een gezellige avond of op de vensterbank voor een vleugje magie. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de warmte die RANICA uitstraalt.

Kandelaar RANICA 9L 29x29x63,5 cm goud - bohemian-living.nl Kandelaar RANICA 9L 29x29x63,5 cm zwart - bohemian-living.nl

Bij Bohemian Living geloven we dat je huis een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en stijl. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze collectie voor ieder wat wils biedt. Of je nu een liefhebber bent van strakke lijnen en moderne esthetiek, of juist houdt van een meer bohemien en eclectisch gevoel, bij ons vind je het perfecte accent voor jouw interieur.

Dus, dwaal door onze virtuele gangpaden, laat je inspireren en ontdek de schatten die we met liefde hebben verzameld. Van de sublieme PHYLIA vazen tot de verfijnde RANICA kandelaar, elk stuk vertelt een verhaal en draagt bij aan de unieke symfonie van jouw huis.

En dit is nog maar het begin. We blijven werken aan het uitbreiden van ons assortiment, met nog meer prachtige merken en items die je zullen betoveren. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste toevoegingen en laat je meenemen op een reis door de wereld van Bohemian Living, waar stijl en comfort hand in hand gaan.

Dus, waar wacht je nog op? Voeg een vleugje Bohemian Living toe aan jouw huis en laat het stralen als nooit tevoren. Want thuis is waar het hart is, en bij ons vind je alles om dat hart sneller te laten kloppen. Welkom bij Bohemian Living, waar elke hoek een nieuw avontuur is en waar jouw persoonlijke stijl tot leven komt.

Stap binnen in de wereld van Bohemian Living, waar we niet alleen streven naar het leveren van prachtige producten, maar ook naar het creëren van een beleving. Onze collectie is meer dan alleen een verzameling decoratieve items; het is een uitnodiging om je eigen verhaal te vertellen. Combineer de PHYLIA vazen met andere decoratieve elementen uit ons assortiment om een samenhangend en toch persoonlijk geheel te creëren. Laat je inspireren door de warme gloed van de RANICA kandelaar en experimenteer met verschillende opstellingen voor een ambiance die past bij elke stemming.

Wat Bohemian Living onderscheidt, is niet alleen de diversiteit van ons aanbod, maar ook de aandacht voor kwaliteit. We streven ernaar om niet alleen producten aan te bieden die jouw esthetische zintuigen prikkelen, maar ook om duurzame en hoogwaardige materialen te integreren. Onze collectie is samengesteld met oog voor vakmanschap en een passie voor design. Zo investeer je niet alleen in decor, maar ook in tijdloze kwaliteit die de tand des tijds doorstaat.

Of je nu een doorgewinterde interieurliefhebber bent of net begint met het ontdekken van de wereld van woninginrichting, Bohemian Living nodigt je uit om deel uit te maken van onze bohemienfamilie. Ontdek niet alleen nieuwe producten, maar ook een gemeenschap die dezelfde passie deelt voor het omarmen van individualiteit en het creëren van een huis dat jouw unieke verhaal vertelt.

 

English version:

Our new articles

At Bohemian Living we always let the creativity flow, and our latest collection is vivid proof of this. Our virtual shelves are filled with beautiful finds that transform your home into an oasis of style and comfort. We have not stood still, on the contrary, we have worked with passion and dedication to put together a range that stimulates your senses and lifts your home to unprecedented heights.

Our new items are like breaths of fresh air, infused with the essence of modern design and warm ambiance. Each piece has been carefully selected, with an eye for detail and a pursuit of unique beauty. We don’t just offer products, but true works of art that reflect the character of your home.

In the spotlight are the modern vases PHYLIA and the enchanting candlestick RANICA. These items are not only functional, but also statements in themselves. The PHYLIA vases add a contemporary flair to any space, with clean lines and a minimalist design that are the perfect addition to both modern and more eclectic interiors. Let flowers come to life in these beautiful vases and give your room a fresh look.

Vaas PHYLIA deco Ø47,5x30 cm goud - bohemian-living.nl Vaas PHYLIA deco Ø47,5x30 cm crème - bohemian-living.nl Vaas PHYLIA deco Ø47,5x30 cm mat zwart - bohemian-living.nl

And then we have the RANICA candlestick, a true eye-catcher that spreads a soft and atmospheric light. RANICA’s elegant design adds a touch of sophistication to any setting. Place it on the dining table for a romantic dinner, on the coffee table for a cozy evening or on the windowsill for a touch of magic. The possibilities are endless, just like the warmth that RANICA radiates.

Kandelaar RANICA 9L 29x29x63,5 cm goud - bohemian-living.nl Kandelaar RANICA 9L 29x29x63,5 cm zwart - bohemian-living.nl

At Bohemian Living we believe that your home should be a reflection of your personality and style. That is why we have ensured that our collection offers something for everyone. Whether you are a fan of clean lines and modern aesthetics, or prefer a more bohemian and eclectic feel, you will find the perfect accent for your interior with us.

So, wander our virtual aisles, be inspired and discover the treasures we have lovingly collected. From the sublime PHYLIA vases to the refined RANICA candlestick, each piece tells a story and contributes to the unique symphony of your home.

And this is just the beginning. We continue to work on expanding our range, with even more beautiful brands and items that will enchant you. Keep an eye on our website for the latest additions and let us take you on a journey through the world of Bohemian Living, where style and comfort go hand in hand.

So what are you waiting for? Add a touch of Bohemian Living to your home and let it shine like never before. Because home is where the heart is, and with us you will find everything to make that heart beat faster. Welcome to Bohemian Living, where every corner is a new adventure and where your personal style comes to life.

Enter the world of Bohemian Living, where we not only strive to deliver beautiful products, but also to create an experience. Our collection is more than just a collection of decorative items; it is an invitation to tell your own story. Combine the PHYLIA vases with other decorative elements from our range to create a coherent yet personal whole. Be inspired by the warm glow of the RANICA candlestick and experiment with different setups for an ambiance that suits every mood.

What sets Bohemian Living apart is not only the diversity of our offering, but also the attention to quality. We strive to not only offer products that stimulate your aesthetic senses, but also to integrate sustainable and high-quality materials. Our collection has been put together with an eye for craftsmanship and a passion for design. This way you not only invest in decor, but also in timeless quality that stands the test of time.

Whether you are a seasoned interior design enthusiast or are just starting to explore the world of home furnishings, Bohemian Living invites you to become part of our bohemian family. Discover not only new products, but also a community that shares the same passion for embracing individuality and creating a home that tells your unique story.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp met ons
Welkom bij Bohemian Living,

Bij vragen helpen we je graag verder. Stuur ons hieronder een bericht via Whatsapp.

Vriendelijke groet,
Bohemian Living