Bohemian living > Meest gestelde vragen

De lampen op onze website zijn NIET geschikt voor vochtige ruimtes als de badkamer in verband met spatwater en condensvorming. De lampen zijn ook NIET geschikt voor gebruik buiten.

Om een lamp veilig in de badkamer te hangen moet deze spatwaterdicht zijn. Vanuit de Europese Unie zijn er aan badkamer lampen strenge veiligheidsregels gesteld en moet iedere badkamerlamp een IP waarde hebben. De IP waardes zijn de geldende norm voor het gebruik van verlichting in vochtige ruimtes. Hoe hoger de IP waarde, hoe beter de verlichting bestand is tegen vocht en water. Over het algemeen zijn lampen met een IP waarde van IP44 geschikt voor de algemene verlichting in de badkamer. Verlichting met een IP waarde van IP21 kunnen gebruikt worden bij de wastafel. Welke IP waardes zijn er:

IP21 – bescherming tegen druppelend water
IP44 – spatwater dicht
IP54 – Stofvrij en spatwater dicht
IP65 – bescherming tegen waterstralen

Onze lampen zijn niet voorzien van deze waardes. Let hier goed op bij het aanschaffen van een badkamerlamp. Ben je er niet zeker van? Vraag er dan naar bij de winkelier.

Ondanks de nauwe samenwerking met de fabrikant is het niet altijd te voorkomen dat de bestelde mozaïek lamp qua mozaïek patroon of kleurgebruik exact hetzelfde is als op de foto in de webwinkel, het blijft handwerk. Uiteraard streven wij ernaar zoveel mogelijk als op de foto te leveren.

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
Bohemian Living
Auroraweg 5
7007 GZ Doetinchem
Telefoonnummer: 06 5378 0465
E-mailadres: klantenservice@bohemian-living.nl
KvK nummer: 63359227
BTW-identificatienummer: NL855202841B01

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Als je bij ons een bestelling plaats, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Als je deze niet hebt ontvangen, dan is je bestelling waarschijnlijk niet goed bij ons binnen gekomen. Twijfel je, dan kunt je contact opnemen en bellen met 06 5378 0465 mailen naar klantenservice@bohemian-living.nl

Ja, dat kan. Zodra wij je bestelling hebben verzonden, ontvang je een track & trace nummer waarmee je je zending kunt volgen.

Je kunt er bij het plaatsen van je bestelling voor kiezen om een ander factuuradres op te geven met een afwijkend afleveradres. Op de factuur staat bijvoorbeeld je thuisadres vermeldt, maar je bestelling wordt geleverd op het werkadres.

Als je niet thuis bent bij levering, zal men bij een bericht achterlaten. Dit kan zijn dat zij de volgende dag nogmaals langskomen of dat zij het pakket bij één van je buren hebben afgegeven.

Als je een artikel wilt retourneren kan dit binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel en – indien mogelijk- in de originele verpakking.

Je kunt een retourformulier downloaden die je bij het artikel moet bijvoegen als je het retour stuurt.

Download Retourformulier

Wij besteden veel aandacht aan het zorgvuldig versturen van onze producten. Mocht er tijdens het transport toch iets fout zijn gegaan dan is dit natuurlijk vervelend, wij doen er dan ook alles aan om dit goed met je op te lossen.

Wanneer je na het bezorgen van het product een schade constateert meldt deze dan binnen 2 werkdagen telefonisch op 06 5378 0465 of per mail aan klantenservice@bohemian-living.nl. Graag enkele foto’s van de schade aan de mozaïek lamp meesturen. Wij nemen deze schademelding direct in behandeling en houden je op de hoogte.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontbinding van de bestelling en ontvangst van de bestelling door Bohemian Living.

Je kan je bestelling retour sturen naar onderstaand adres:

Bohemian Living
T.a.v. Retourafhandeling
Auroraweg 5
7007 GZ  DOETINCHEM

Je kunt een retourformulier downloaden die je bij het artikel moet bijvoegen als je het retour stuurt.

Let op ! de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Download Retourformulier

Als er aantoonbare slijtage of schade is opgetreden aan het geretourneerde, dan zijn wij gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag. Als in een bepaald geval het product echt in het geheel niet meer te verkopen is of echt niets meer waard mocht zijn, dan kunnen wij het geretourneerde weigeren en/ of besluiten geen geld terug geven.

De CE-markering is geen keurmerk.

Met het aanbrengen van de CE-markering ( op producten waarvoor dit geldt ) geeft de fabrikant of zijn gevolmachtigde aan dat het product aan alle van toepassing zijnde Europese regels voldoet en dat de conformiteits- of overeenstemmingsprocedures zijn voltooid.

Bovendien moet hij in de meeste gevallen voor het betreffende product een conformiteitsverklaring hebben opgesteld. In deze conformiteitsverklaring is de producent of importeur verplicht aan te geven dat het product voldoet aan alle van toepassing zijnde Europese richtlijnen. Daarnaast is de producent of importeur verplicht aansprakelijkheid te accepteren voor zijn product.

Alle foto’s en teksten op de website van Bohemian Living zijn beschermd door het auteursrecht. Kopiëren of publiceren zonder toestemming van Bohemian Living is NIET toegestaan.