Lichtpuntjes

Lichtpuntjes

Ah, maart. Die eigenwijze maand die ons steeds opnieuw laat twijfelen tussen winter en lente. Met haar wispelturige buien en onvoorspelbare grillen lijkt ze soms eindeloos te duren. Maar weet je, juist die laatste stuiptrekkingen van maart maken de komst van de lente des te zoeter. We snakken naar die warmere dagen, naar het zachte briesje dat de bloemen doet ontwaken en naar het vrolijke gefluit van de vogels.

Terwijl we wachten op de belofte van de lente, willen we je graag wat lichtpuntjes laten zien. Want zelfs in de somberste dagen van maart schijnt er altijd wel ergens een straaltje zonlicht door de wolken. En die straaltjes vind je bij ons, in de vorm van onze hotselling items die schitteren als nooit tevoren.

Neem bijvoorbeeld onze windlichten SINULA. Verkrijgbaar in goud en zwart, zijn ze niet alleen functioneel maar ook een lust voor het oog. Stel je eens voor: een zwoele avond, een glas wijn, en het warme schijnsel van een SINULA windlicht dat de ruimte vult met een magische gloed. Dat is pas genieten.

En wat dacht je van onze geliefde kandelaar MATUKI? Deze elegante verschijning weet al snel een plekje in je hart te veroveren. Met zijn tijdloze design en verfijnde uitstraling is hij een perfecte toevoeging aan elk interieur. Geef hem een prominente plek op de eettafel tijdens een romantisch diner of laat hem subtiel schitteren op een bijzettafel in de woonkamer. Waar je hem ook neerzet, MATUKI zal altijd voor bewonderende blikken zorgen.

En laten we het eens hebben over de bijzettafel DAKWA. Met haar levendige kleuren – bordeaux rood, groen en okergeel – is ze een ware eyecatcher in elke ruimte. Of je nu kiest voor een enkele kleur of een speelse combinatie maakt, DAKWA voegt altijd een vleugje speelsheid toe aan je interieur. Gebruik haar om je favoriete planten tentoon te stellen, je kopje koffie binnen handbereik te houden of gewoon als decoratief element om van te genieten.

Maar geloof ons niet op ons woord. Neem zelf eens een kijkje in onze online winkel en laat je betoveren door onze prachtige collectie. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, een sfeervol accent voor je huis of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, je bent van harte welkom bij ons.

Lente bij Bohemian Living

Als de laatste stuiptrekkingen van maart ons dan eindelijk verlaten en de lente haar intrede doet, kunnen we ons verheugen op de prachtige transformatie die de natuur ondergaat. Het is een tijd van vernieuwing, van bloei en groei. En ook in ons interieur kunnen we die verandering omarmen.

Laat de frisse lentebries door je huis waaien en verwelkom het nieuwe seizoen met open armen. Misschien is het tijd om wat lichte en luchtige accenten toe te voegen, zoals zachte kussens in pasteltinten of een vrolijk bloemstuk op tafel. Of misschien wil je juist de warmte en gezelligheid van de winter nog even vasthouden met een comfortabel plaid en een knusse leeshoek.

Wat je stijl ook is, wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van een ruimte waarin je je helemaal thuis voelt. Met onze uitgebreide collectie van hoogwaardige meubels, decoratieve accessoires en unieke accenten vind je gegarandeerd iets dat perfect aansluit bij jouw smaak en behoeften.

Laat je inspireren en geef je huis de liefde en aandacht die het verdient. Samen maken we van deze lente een seizoen om nooit te vergeten. We zien je graag in onze winkel, waar warmte, sfeer en gastvrijheid altijd op je wachten. Tot ziens!

Dus, laten we samen aftellen naar die langverwachte lentedagen en in de tussentijd wat warmte en sfeer brengen in ons leven. We zien je graag in onze online winkel. Tot snel!

 

ENGLISH VERSION

Bright spots

Ah, March. That stubborn month that makes us hesitate again and again between winter and spring. With her fickle moods and unpredictable whims, she sometimes seems to last forever. But you know, those last throes of March make the arrival of spring all the sweeter. We long for those warmer days, for the soft breeze that wakes up the flowers and for the cheerful chirping of the birds.

As we wait for the promise of spring, we’d like to show you some bright spots. Because even in the bleakest days of March, there is always a ray of sunlight shining through the clouds somewhere. And you will find those rays with us, in the form of our hotselling items that shine like never before.

Take our SINULA lanterns for example. Available in gold and black, they are not only functional but also a feast for the eyes. Just imagine: a sultry evening, a glass of wine, and the warm glow of a SINULA lantern that fills the room with a magical glow. Now that’s enjoyment.

And what about our beloved candlestick MATUKI? This elegant appearance quickly conquers a place in your heart. With its timeless design and refined appearance, it is a perfect addition to any interior. Give it a prominent place on the dining table during a romantic dinner or let it shine subtly on a side table in the living room. Wherever you place it, MATUKI will always attract admiring glances.

And let’s talk about the DAKWA side table. With her vibrant colors – burgundy red, green and ocher yellow – she is a true eye-catcher in any room. Whether you choose a single color or create a playful combination, DAKWA always adds a touch of playfulness to your interior. Use it to display your favorite plants, keep your cup of coffee within reach or simply as a decorative element to enjoy.

But don’t take our word for it. Take a look at our online store and be enchanted by our beautiful collection. Whether you are looking for a unique gift, an attractive accent for your home or just want to gain some inspiration, you are very welcome to contact us.

Lente bij Bohemian Living

When the last throes of March finally leave us and spring arrives, we can look forward to the beautiful transformation that nature is undergoing. It is a time of renewal, of blossoming and growth. And we can also embrace that change in our interior.

Let the fresh spring breeze blow through your home and welcome the new season with open arms. Maybe it’s time to add some light and airy accents, such as soft cushions in pastel shades or a cheerful flower arrangement on the table. Or maybe you want to hold on to the warmth and coziness of winter with a comfortable plaid and a cozy reading corner.

Whatever your style, we’re here to help you create a space you’ll feel right at home in. With our extensive collection of high-quality furniture, decorative accessories and unique accents, you are guaranteed to find something that perfectly suits your taste and needs.

Be inspired and give your home the love and attention it deserves. Together we will make this spring a season to remember. We look forward to seeing you in our store, where warmth, atmosphere and hospitality are always waiting for you. Bye!

So, let’s countdown together to those long-awaited spring days and bring some warmth and atmosphere into our lives in the meantime. We look forward to seeing you in our online store. See you soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp met ons
Welkom bij Bohemian Living,

Bij vragen helpen we je graag verder. Stuur ons hieronder een bericht via Whatsapp.

Vriendelijke groet,
Bohemian Living