Geniet van 15% korting bij Bohemian Living

Geniet van 15% korting bij Bohemian Living op de 15e van elke maand!

Ben je op zoek naar prachtige meubels en decoratie om je huis een Bohemian touch te geven? Zoek niet verder! Bij Bohemian Living hebben we een uitgebreide collectie aan unieke en stijlvolle producten die je interieur naar een hoger niveau tillen. En als kers op de taart, hebben we een speciale maandelijkse actie die je niet wilt missen: op de 15e van elke maand krijg je automatisch 15% korting op je aankopen in de winkelwagen.

Ontdek de wereld van Bohemian Living

Bij Bohemian Living draait alles om het creëren van een sfeervolle en gezellige leefomgeving, geïnspireerd op Bohemian en eclectische stijlen. Of je nu op zoek bent naar een opvallend meubelstuk, kleurrijke kussens, unieke wanddecoratie of elegante verlichting, ons assortiment heeft voor elk wat wils. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw huis om te toveren tot een ware oase van comfort en creativiteit.

Maak gebruik van onze maandelijkse actie

We willen onze klanten graag belonen voor hun trouw, en daarom hebben we een speciale actie bedacht die elke maand terugkeert. Op de 15e van elke maand kun je genieten van maar liefst 15% korting op al je aankopen bij Bohemian Living. Of je nu iets kleins toevoegt aan je interieur of een complete make-over plant, deze actie is de perfecte gelegenheid om te profiteren van geweldige prijzen.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig om van deze geweldige maandelijkse korting te profiteren. Volg gewoon de onderstaande stappen:

  1. Blader door onze uitgebreide collectie op de website van Bohemian Living.
  2. Selecteer de producten die je wilt aanschaffen en voeg ze toe aan je winkelwagen.
  3. Zorg ervoor dat je op de 15e van de maand bij ons langskomt om je aankopen af te ronden.

Op de 15e van elke maand wordt automatisch 15% korting toegepast op alle producten in je winkelwagen. Je hoeft geen speciale kortingscode in te voeren. Het enige wat je hoeft te doen, is je keuze maken en genieten van de korting!

Houd onze website in de gaten

Om op de hoogte te blijven van onze maandelijkse actie en andere geweldige aanbiedingen, raden we je aan om onze website of Facebookpagina regelmatig te bezoeken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Op deze manier mis je geen enkele kans om jouw interieur tegen een gereduceerd tarief te verfraaien.

Ga voor een Bohemian interieur met korting!

Ben je klaar om je huis om te toveren met een vleugje Bohemian stijl? Wacht dan niet langer! Op de 15e van elke maand kun je gebruikmaken van onze speciale actie en 15% korting ontvangen op je aankopen bij Bohemian Living. Vergeet niet om onze website in de gaten te houden voor andere geweldige aanbiedingen en nieuwe producten die jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Wij staan klaar om je te helpen jouw droomhuis werkelijkheid te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp met ons
Welkom bij Bohemian Living,

Bij vragen helpen we je graag verder. Stuur ons hieronder een bericht via Whatsapp.

Vriendelijke groet,
Bohemian Living