De essentie van een Boho interieur

De essentie van een Boho interieur

Het weer wil zich nog niet volledig overgeven aan de zomer, regenbuitjes blijven Nederland plagen. Maar dat wil nog niet zeggen dat je je interieur niet een zomerse uitstraling kunt geven en daar helpen wij van Bohemian Living graag bij. De dagen mogen dan misschien grijs en regenachtig zijn, binnen kun je een wereld van kleur en warmte creëren met een Boho interieur. Bohemian Living biedt de perfecte oplossing om een zomerse sfeer in huis te halen, ongeacht het weer buiten. Onze Boho woonaccessoires zijn gemaakt met passie en liefde, en ze zijn de sleutel tot een gezellige, kleurrijke en uitnodigende ruimte.

Een Boho interieur is allesbehalve saai. Het draait om het combineren van verschillende stijlen, kleuren, texturen en patronen om een unieke en persoonlijke ruimte te creëren. Het is een stijl die vrijheid en creativiteit uitstraalt, en die geen strikte regels kent. Of je nu kiest voor een basis van neutrale kleuren of juist voor een basis van veel opvallende kleuren, met Bohemian Living kun je alle kanten op. Beide stijlen hebben hun eigen charme en kunnen een ruimte volledig transformeren.

Stoel roze met bloemen - bohemian-living.nl Stoel blauw met bloemen - bohemian-living.nl

Neutrale kleuren als basis

Als je houdt van een rustige en serene uitstraling, kun je kiezen voor een Boho interieur met een basis van neutrale kleuren. Denk aan zachte tinten zoals beige, wit, grijs en pastels. Deze kleuren vormen een perfecte achtergrond voor de levendige en kleurrijke accessoires die zo kenmerkend zijn voor de Boho stijl. Neutrale kleuren brengen rust en balans in je interieur, en laten de details echt spreken.

Bij Bohemian Living hebben we een breed scala aan woonaccessoires die perfect passen bij een neutrale basis. Onze handgemaakte kussens, plaids en vloerkleden voegen textuur en warmte toe, terwijl ze de ruimte niet overweldigen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig geborduurd kussen in zachte aardetinten, of een fijn gehaakt plaid dat uitnodigt om onder te kruipen op een regenachtige dag.

Opvallende kleuren als basis

Voor degenen die graag wat meer durven en houden van een vrolijke en energieke uitstraling, is een Boho interieur met een basis van opvallende kleuren de perfecte keuze. Denk aan rijke tinten zoals diep rood, levendig oranje, koningsblauw en fel geel. Deze kleuren brengen leven en dynamiek in je interieur en creëren een sfeer die sprankelt van energie en creativiteit.

Bij Bohemian Living hebben we talloze kleurrijke accessoires die je interieur direct een zomerse vibe geven. Onze kleurrijke mandala wandkleden, felgekleurde vloerkleden en speelse kussens in allerlei patronen en tinten brengen instant vrolijkheid in elke ruimte. Combineer verschillende kleuren en patronen om een echt eclectische en persoonlijke ruimte te creëren.

Materialen en texturen

Een belangrijk aspect van een Boho interieur is het gebruik van verschillende materialen en texturen. Dit zorgt voor diepte en interesse in je interieur. Denk aan materialen zoals rotan, jute, linnen, katoen en hout. Deze natuurlijke materialen brengen een warme en aardse sfeer in huis, en passen perfect bij zowel neutrale als opvallende kleuren.

Bij Bohemian Living vind je een breed scala aan producten gemaakt van natuurlijke materialen. Onze handgeweven jute vloerkleden, rotan manden en houten meubels zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Ze voegen een authentieke en ambachtelijke touch toe aan je interieur.

Decoratie en accessoires

Geen Boho interieur is compleet zonder de juiste decoratie en accessoires. Dit is waar je echt je persoonlijkheid kunt laten zien en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Bij Bohemian Living hebben we een uitgebreide collectie aan decoratieve items die je helpen om je ruimte helemaal af te maken.

Hanglamp GRACE FILISKY Ø55x103 cm zilver - bohemian-living.nl Zenza lampen - bohemian-living.nl

Planten en groene vingers

Een essentieel element in een Boho interieur zijn planten. Ze brengen niet alleen kleur en leven in je huis, maar dragen ook bij aan een gezonde en frisse leefomgeving. Of je nu kiest voor een paar grote, statement planten zoals een Monstera of een verzameling kleine, schattige cactussen, planten zijn een must in een Boho interieur.

Persoonlijke touch

Een van de mooiste dingen van een Boho interieur is dat het zo persoonlijk kan zijn. Het is een stijl die uitnodigt om te experimenteren en te mixen en matchen met verschillende items die je mooi vindt. Dit kunnen souvenirs zijn van reizen, erfstukken, of gewoon dingen die je onderweg hebt verzameld.

Bij Bohemian Living begrijpen we hoe belangrijk het is om een huis te hebben dat echt jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom hebben we een breed scala aan unieke en handgemaakte items die je helpen om je interieur echt eigen te maken. Van prachtige wanddecoraties en spiegels tot unieke kunstwerken en vintage vondsten, je vindt het allemaal in onze collectie.

Creëer een ontspannen sfeer

Een Boho interieur straalt niet alleen stijl en persoonlijkheid uit, maar ook ontspanning en comfort. Het is een stijl die uitnodigt om te ontspannen en te genieten van je huis. Denk aan gezellige zithoeken met zachte kussens en plaids, comfortabele vloerkleden waar je op kunt zitten of liggen, en sfeervolle verlichting die een warme gloed door de ruimte verspreidt.

Bij Bohemian Living hebben we alles wat je nodig hebt om een ontspannen en gezellige sfeer in huis te creëren. Onze zachte vloerkleden, knusse kussens en sfeervolle lampen zorgen ervoor dat je je altijd thuis voelt. Voeg een paar geurkaarsen toe voor een extra vleugje luxe en comfort.

Bohemian interieur, hangmatten en kamerplanten bij Bohemian Living Boho Living bij Bohemian Living

Duurzaamheid en vakmanschap

Bij Bohemian Living hechten we veel waarde aan duurzaamheid en vakmanschap. Onze producten zijn met de hand gemaakt door ambachtslieden over de hele wereld, met veel aandacht voor detail en kwaliteit. We geloven in het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het bevorderen van eerlijke handel. Door te kiezen voor Bohemian Living, kies je niet alleen voor mooie en unieke items, maar ook voor een verantwoorde en duurzame levensstijl.

Onze collectie omvat producten die zijn gemaakt van duurzame materialen zoals gerecycled hout, biologisch katoen en natuurlijke vezels. Elk item is uniek en vertelt een verhaal, waardoor je interieur niet alleen stijlvol maar ook betekenisvol wordt.

Inspiratie en advies

Het creëren van een Boho interieur kan soms overweldigend lijken, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Maar geen zorgen, bij Bohemian Living zijn we er om je te helpen. Onze website staat vol met inspiratie en tips om je op weg te helpen. Van blogs en artikelen tot foto’s en video’s, je vindt alles wat je nodig hebt om je eigen Boho paradijs te creëren.

Daarnaast bieden we ook persoonlijk advies aan. Als je hulp nodig hebt bij het inrichten van je huis, staan onze experts voor je klaar. Ze kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste items, het combineren van kleuren en patronen, en het creëren van een samenhangend en stijlvol geheel.

Hoewel het weer zich nog niet volledig overgeeft aan de zomer, kun je met een Boho interieur van Bohemian Living toch een zomerse sfeer in huis halen. Of je nu kiest voor een basis van neutrale kleuren of juist voor opvallende tinten, met onze handgemaakte woonaccessoires creëer je een ruimte die warm, uitnodigend en persoonlijk is. Van kleurrijke kussens en vloerkleden tot natuurlijke materialen en unieke decoraties,

bij Bohemian Living vind je alles wat je nodig hebt om je huis om te toveren tot een bohemien paradijs. Laat je inspireren door onze collectie en creëer jouw eigen Boho droomhuis.

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen per mail of via Whatsapp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp met ons
Welkom bij Bohemian Living,

Bij vragen helpen we je graag verder. Stuur ons hieronder een bericht via Whatsapp.

Vriendelijke groet,
Bohemian Living