Een levenswijze vol vrijheid

Stap binnen in de betoverende wereld van Bohemian Living, waar elke hoek, elke hocker, en elk woonaccessoire een verhaal vertelt. Onze boho lifestyle brengt een mix van kleuren, texturen en culturen samen, waardoor jouw huis een oase van creativiteit en warmte wordt. Van een gezellige hocker boho tot aan de betoverende ibiza kleden – bij Bohemian Living ontdek je unieke schatten die jouw huis transformeren tot een ware zielvolle leefruimte.

Boho lifestyle: Een levenswijze vol vrijheid

Bohemian Living is niet zomaar een winkel, het is een levensstijl. Een levenswijze die vrijheid ademt, waar regels slechts suggesties zijn en expressie de norm. Onze collectie straalt deze vrijgevochten geest uit, en het is alsof elk item fluistert: “Laat je gaan, omarm het avontuur, en creëer jouw eigen unieke ruimte.”

Ontdek de magie van hockers boho

Een hocker boho is niet zomaar een meubelstuk; het is een kunstwerk op zich. Onze collectie hockers brengt comfort en stijl samen op een onnavolgbare manier. Van opvallende patronen tot aan zachte texturen – elke hocker vertelt zijn eigen verhaal. Neem plaats, ontspan en laat de boho-magie jou omarmen.

Handgemaakte poef fleury vogels blauw 40x40x45cm - bohemian-living.nl Handgemaakte poef fleury pauw 40x40x45cm - bohemian-living.nl

Kyral: De verfijning van woonaccessoires

In ons assortiment vind je ook de elegante woonaccessoire Kyral. Met oog voor detail en vakmanschap voegen deze stukken een vleugje verfijning toe aan je interieur. Of het nu gaat om een prachtige vaas, een decoratieve spiegel of andere unieke vondsten – Kyral brengt harmonie en klasse in elke ruimte.

Vaas KYRAL deco keramiek - bohemian-living.nl Vaas KYRAL deco Ø28,5x46,5 cm keramiek zwart - bohemian-living.nl Vaas KYRAL deco keramiek - bohemian-living.nl

Ibiza kleden: Breng de zomer naar binnen

Verlang je naar het vrije gevoel van Ibiza? Onze ibiza kleden brengen de zomer naar binnen, het hele jaar door. Levendige kleuren en intrigerende patronen nemen je mee naar zonnige stranden en exotische markten. Voel het zand tussen je tenen, terwijl je geniet van de warme sfeer in jouw eigen huis.

Bijzettafel Dakwa: Functioneel en stijlvol

Maak kennis met onze bijzettafel Dakwa – een perfect huwelijk van functionaliteit en stijl. Deze veelzijdige tafel voegt niet alleen een handige plek toe voor je kopje koffie of boek, maar dient ook als kunstwerk. Met unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen tilt de Dakwa bijzettafel jouw interieur naar een hoger niveau.

Bijzettafel DAKWA grijs groen - bohemian-living.nl Bijzettafel DAKWA okergeel - bohemian-living.nl

Virtuele winkel: Een online ontdekkingsreis

Benieuwd naar al het moois dat Bohemian Living te bieden heeft? Neem een virtuele wandeling door onze online winkel en laat je verrassen. Elk item is met zorg geselecteerd om jouw huis te verrijken met de warmte en magie van de boho lifestyle. Of je nu een doorgewinterde bohemian bent of net begint aan je reis, bij Bohemian Living ben je van harte welkom.

Laat je inspireren

Bohemian Living is meer dan een winkel; het is een bron van inspiratie. Laat je meevoeren door de luchtige sfeer, ontdek nieuwe mogelijkheden en geef je huis de liefde die het verdient. Creëer jouw eigen unieke boho haven en omarm de vrijheid van Bohemian Living. Welkom in onze wereld – waar het alledaagse transformeert in iets buitengewoons.

 

English version:

Step into the enchanting world of Bohemian Living, where every corner, every ottoman and every home accessory tells a story. Our boho lifestyle brings together a mix of colors, textures and cultures, making your home an oasis of creativity and warmth. From a cozy boho stool to the enchanting Ibiza rugs – at Bohemian Living you will discover unique treasures that transform your home into a truly soulful living space.

Boho lifestyle: A way of life full of freedom

Bohemian Living is not just a store, it is a lifestyle. A way of life that breathes freedom, where rules are only suggestions and expression is the norm. Our collection exudes this free-spirited spirit, and it’s as if each item whispers, “Let yourself go, embrace adventure, and create your own unique space.”

Discover the magic of boho ottomans

A boho ottoman is not just a piece of furniture; it is a work of art in itself. Our collection of ottomans brings comfort and style together in an inimitable way. From striking patterns to soft textures – every stool tells its own story. Take a seat, relax and let the boho magic embrace you.

Handgemaakte poef fleury vogels blauw 40x40x45cm - bohemian-living.nl Handgemaakte poef fleury pauw 40x40x45cm - bohemian-living.nl

Kyral: The refinement of home accessories

In our range you will also find the elegant home accessory Kyral. With an eye for detail and craftsmanship, these pieces add a touch of sophistication to your interior. Whether it is a beautiful vase, a decorative mirror or other unique finds – Kyral brings harmony and class to any room.

Vaas KYRAL deco keramiek - bohemian-living.nl Vaas KYRAL deco Ø28,5x46,5 cm keramiek zwart - bohemian-living.nl Vaas KYRAL deco keramiek - bohemian-living.nl

Ibiza dressing: Bring the summer indoors

Do you long for the free feeling of Ibiza? Our Ibiza rugs bring summer indoors, all year round. Vibrant colors and intriguing patterns take you to sunny beaches and exotic markets. Feel the sand between your toes while enjoying the warm atmosphere in your own home.

Side table Dakwa: Functional and stylish

Meet our side table Dakwa – a perfect marriage of functionality and style. This versatile table not only adds a convenient place for your cup of coffee or book, but also serves as a work of art. With unique designs and high-quality materials, the Dakwa side table takes your interior to a higher level.

Bijzettafel DAKWA grijs groen - bohemian-living.nl Bijzettafel DAKWA okergeel - bohemian-living.nl

Virtual store: An online journey of discovery

Curious about all the beautiful things that Bohemian Living has to offer? Take a virtual walk through our online store and be surprised. Each item has been carefully selected to enrich your home with the warmth and magic of the boho lifestyle. Whether you are a seasoned bohemian or just starting your journey, you are very welcome at Bohemian Living.

Get inspired

Bohemian Living is more than a store; it is a source of inspiration. Let yourself be carried away by the airy atmosphere, discover new possibilities and give your home the love it deserves. Create your own unique boho haven and embrace the freedom of Bohemian Living. Welcome to our world – where the everyday transforms into something extraordinary.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp met ons
Welkom bij Bohemian Living,

Bij vragen helpen we je graag verder. Stuur ons hieronder een bericht via Whatsapp.

Vriendelijke groet,
Bohemian Living