Warning: unlink(/home/customer/www/bohemian-living.nl/public_html/wp-content/uploads/wpo/images/wpo_logo_small.png.webp): No such file or directory in /home/customer/www/bohemian-living.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-optimize/vendor/rosell-dk/webp-convert/src/Convert/Converters/BaseTraits/DestinationPreparationTrait.php on line 96
Tip! - Bohemian Living

Tip!

Bohemian Living slaapkamer

Wij geven als tip om te kiezen voor een echte eyecatcher. Een grote lamp met veel kleuren bijvoorbeeld.
Die mag ook best een beetje fout zijn. Kijk bijvoorbeeld eens op de rommelmarkt, daar vind je van alles.
Wees niet bang om te experimenteren. Er zijn geen regels, alles mag in een bohemian interieur.

Waar moet je dan beginnen?  Waar je wil. Je hoeft echt niet meteen je hele huis om te gooien. Een leuk dienblad met wat gekleurde waxinelichtjes maakt al veel verschil. Bevalt dat? Dan doe je nog wat. Die vrijheid, dat niks moet en alles mag, is de essentie van boho. Maar er zijn natuurlijk wel bepaalde items die dat typische boho-gevoel oproepen. Denk aan rotan stoelen, rieten manden en kelim kleden. Vooral die natuurlijke materialen eigenlijk.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp met ons
Welkom bij Bohemian Living,

Bij vragen helpen we je graag verder. Stuur ons hieronder een bericht via Whatsapp.

Vriendelijke groet,
Bohemian Living