Ibiza interieur

Wil jij ook een Ibiza huis?

Hou de basis eenvoudig. Spierwit, of eventueel een offwhite tint, is de kleur van de basis. Werk voor een Ibiza-interieur altijd met natuurlijke materialen. Hangplanten en af en toe een cactus geven jouw huis al een heel natuurlijke uitstraling. Een bos gedroogde veldbloemen past overigens ook prima in een Ibiza-interieur.

Gek op de bohemian stijl? Ga op zoek naar een aantal vloerkleden, mix ze en laat die in verschillende ruimtes in huis terug komen. Van woonkamer tot in de hal, dit geeft je interieur snel de ultieme Ibiza look .Combineer oude materialen met nieuw. Een beetje van de kringloop en een beetje van Bohemian Living 😉

Gebruik je vakantie als inspiratie voor je huis en tuin. Zo houd je het vakantiegevoel nog langer vast. Hoe heerlijk is dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp met ons
Welkom bij Bohemian Living,

Bij vragen helpen we je graag verder. Stuur ons hieronder een bericht via Whatsapp.

Vriendelijke groet,
Bohemian Living